Ugrás az elsődleges navigációhoz Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Rólunk

Üdvözlünk a HungaroRaft oldalán!

A HungaroRaft 1997-ben kezdte működését vadvízi egyesületként, 2002. óta a cég bejegyzett utazási iroda.

A HungaroRaft csapata elsőként ért el jelentős sportsikereket a magyar rafting történelemben, mikor 2005-ben bronzéremmel tért haza a Rafting Európa Bajnokságról. Lány csapatunk a 2016-os Rafting Világkupa sorozatot az összesítésben 2. helyen zárta.

Takács Gyula, a HungaroRaft alapítója a Nemzetközi Rafting Szövetség oktatója. Versenyzői-, oktatói-, cégvezetői pályafutása során Dél-Koreától Kanadáig a világ számos országában megfordult, ahol nagy tapasztalatra és széles látókörre tett szert.

Az utazási iroda célja, hogy minél szélesebb körben terjessze a szabadidő aktív eltöltésének nagyszerûségét. A “különleges” képességekkel bíró extrém sportolók mindenki által lenyűgözőnek tartott sportteljesítménye mára élménytúrák, ill. kalandtúrák formájában mindenki-, és minden korosztály számára elérhetővé vált.
A HungaroRaft ezt az élményt, kalandot és kihívást tolmácsolja vendégei felé.

A HungaroRaft kiemelkedő figyelmet fordít a biztonságra.

Túravezetőink képzésére és továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk. Mindegyikük rendelkezik vadvízi mentő-, elsősegély nyújtó-, rafting-, ill. canyoning túravezetői képesítéssel.
A használatban lévő hajók és egyéb felszerelések megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Túráinkat alapos körültekintéssel tervezzük meg. Publikus túráinkon a kockázatot kerüljük, ehelyett a maximális élmény szerzésre koncentrálunk.

2017-től megújult ügyfélszolgálati rendszerrel, új felszerelésekkel, és új élményekkel várjuk vendégeinket a szlovéniai bázisunkra, ill. montenegrói és ausztriai túráinkra.

Kövess minket a facebook-on, az Instagram-on, és a Twitter-en!

Vár téged is a HungaroRaft csapata!