Ugrás az elsődleges navigációhoz Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

A foglalás menete

minden, amit a foglalásról tudni érdemes

Honlapunk hátterében mindig az aktuális állapotot tükröző, naprakész foglalási rendszer fut, melynek segítségével végtelenül egyszerűen, online foglalhatsz helyet bármely túránkra. Az online foglalás óriási előnye, hogy azonnal megkapod a visszaigazoló e-mail-t, a részvételi jegyeket és minden lényeges információt a túrával kapcsolatban.

Arra kérünk, hogy válaszd az online foglalást a telefonon, vagy e-mail-ben leadott foglalással szemben. 

A tevékenységünk sajátosságai miatt a személyes kapcsolatfelvétel néha akadozhat. Ennek egyszerű oka, hogy szezonban mi is vagy egy hajóban ülünk és túrát vezetünk, vagy gyakran úton vagyunk. A rengeteg beérkező levél feldolgozása sokszor jelent kihívást, emiatt a válaszok késhetnek, rosszabb esetben elmaradhatnak.

Az online foglalás menete:

 1. válaszd ki a kívánt élményt;
 2. olvasd el az élményhez kapcsolódó leírást és tájékoztatót;
 3. Kattints a “Foglalj most” gombra, vagy válassz a naptárban a zöld napok közül;
 4. Válassz időpontot;
 5. Add meg a résztvevők számát;
 6. Add meg a kért adatokat. €150 feletti végösszeg esetén 50% fizetendő foglaláskor. A rendszer 6% díjat számol fel a túra árán felül, de ezt a felárat a kedvezőbb online árak kompenzálják.
 7. Kattints a “Hozzáadás a kosárhoz” gombra;
 8. További élményeket tehetsz a kosárba a “Vásárlás folytatása” gombra kattintva. Válassz időpontot, de ügyelj rá, hogy ne legyen átfedés a másik programmal. A rendszer a korábban megadott adatokat automatikusan beilleszti az új foglalásba, így ez a lépés nagyon gyors.
 9. Add meg a fizetéshez szükséges adatokat és kattints a “Befejezés és fizetés” gombra.
 10. Sikeres fizetés esetén az e-mail fiókodba megérkezik a visszaigazoló levél részvételi jegyekkel és minden egyéb szükséges információval.
 11. Utazás előtt olvasd el figyelmesen a tájékoztatót és töltsd ki az online “Nyilatkozatot”