Ugrás az elsődleges navigációhoz Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Rafting Túravezetői Munka

Köszönjük érdeklődésedet a HungaroRaft vadvízi túravezetői állásajánlata iránt.

Várjuk jelentkezésedet a 2017-es szezonra!

A HungaroRaft tapasztalt túravezetők és teljesen kezdő fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várja. A rafting túravezetői munkára felkészítő programunk nem való mindenkinek. Mindamellett a HungaroRaft túravezetőjeként a legjobb nyári munkát végezheted, miközben olyan barátokat szerzel, akiknek életformáját a vadvíz-, és a természet közelsége adja. Munkád során rengeteg élménnyel, tapasztalattal és tudással gazdagodsz, melynek sok hasznát veszed majd az életed során.

Nem csak Magyarországon, de a külföldi bázisunknak otthont adó Szlovéniában is egyedülálló a HungaroRaft vadvízi túravezetői munkára felkészítő intenzív kurzusa. Sokat invesztálunk beléd és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a legjobb túravezetők egyike lehess, amennyiben idődet nem sajnálva minden energiádat készségeid fejlesztésére fordítod.

Csapatunkba különleges egyéniségeket keresünk, akikből segítségünkkel a legjobb túravezetők válnak.

A JELENTKEZÉSHEZ AZ ALÁBBIAKAT KELL TENNED:

  • Nyomtasd ki a jelentkezési kérdőívet, melyet kézzel írva tölts ki. Küld el a HungaroRaft cégvezetőjének e-mailben, melyhez örülnénk, ha fényképet is csatolnál. Cím: takacsgy@hungaroraft.hu
  • Jelentkezésedet átnézzük és hamarosan időpontot egyeztetünk egy rövid telefonos-, vagy skype beszélgetéshez.
  • Rövid határidõn belül kiértesítünk.
  • Amennyiben megkaptad a lehetőséget, hogy részt vegyél a programban, 8 nap áll rendelkezésedre a részvételi díj első részletének befizetésére. Ez az összeg 250,- Euró.
  • A program díjának beérkezésekor a jelentkezésedet visszaigazoljuk. Üdv. a csapatban!

A jelentkezési lap mellé csatolt fénykép küldésére nem kötelezhetünk, de hálásak vagyunk érte, ha láthatunk egy fotón miközben épp kedvenc hobbidnak, vagy szeretett sportodnak hódolsz. Fontos számunkra a túraveztőkkel kialakított személyes kapcsolat, ezért szeretnénk már az első pillanatban a szavaid mellé egy arcot is párosítani. Egy önéletrajz elküldése semmiképp sem jelent hátrányt.

A VADVÍZI TÚRAVEZETŐ MUNKÁRA FELKÉSZÍTŐ PROGRAMRÓL RÖVIDEN:

Mint minden szakma, a túravezetői képesítés megszerzése is időt, pénzt, energiát és elszántságot igényel.

Ahhoz, hogy rafting túravezetővé válj és dolgozhass, elsősegélynyújtó képesítést kell szerezz, vadvízi mentő vizsgát kell tegyél, és bizonyítanod kell a Nemzetközi Rafting Szövetség (IRF) Instructor-a előtt a képzésünkön elsajátított tudásod.

A program hatóságilag elismert modulokat, és az IRF raft guide minősítését tartalmazza.

A 4 hónapos képzés sikeres teljesítésével a HungaroRaft teljes értékű túravezetőjévé válsz.

Felmerülhet benned a kérdés, hogy egy tanfolyamra miért nem járhat szabadon bárki, miért a szigorú válogatás?

Nos a válasz egyszerű. Mint említettük a kiválasztott tanulókat nagyfokú támogatásunkról biztosítjuk mind a befektetett energia, mind az anyagiak tekintetében. Ösztöndíj rendszerünknek köszönhetően a legjobb tanuló a program végére visszakapja a teljes befektetett pénzét, majd még ebben a szezonban annak többszörösét munkabér formájában megkeresi.

A programban résztvevőktől a HungaroRaft maximális lojalitást kíván és a képesítés megszerzését követő második szezon végéig tartó kizárólagos szerződéses viszonyt. Cserében olyan szakmát kapsz a kezedbe, mellyel bőven fedezheted kiadásaidat pl. az egyetemi éveid alatt, és az itt szerzett élmények egész életedet végig kísérik majd.

A PROGRAM DÍJA

800Eur (250.000Ft), mely tartalmazza:

  • A tanfolyami-, és vizsgadíjakat. (Egyszeri alkalommal)
  • 4 hónapos intenzív képzést
  • Szállást
  • Utazást a tanfolyam külföldi helyszíneire
  • Használt felszerelést (használatra)

A program díja nem tartalmazza az étkezést.

A jelentkezéskor fizetendő első részlet: 250Eur (78.000Ft)

A következő részleteket mindig a sikeres modul-vizsgákat követően kell befizetni, azonban az átlagon felül teljesítő tanulók ösztöndíjat kapnak. A 85% fölötti teljesítmény esetén az ösztöndíj fedezi a következő részlet árát, így a legjobbaknak a tanfolyam következő része nem jelent anyagi terhet.

A sikertelenül vizsgázók nem folytathatják a programot.Az oktatásban részt vesz a Magyar Vöröskereszt, a Szlovén Kajak Szövetség, a Szlovén Honvédelmi Minisztérium, az IRF részéről Takács Gyula Instructor a HungaroRaft tulajdonosa és cégvezetője.