Ugrás az elsődleges navigációhoz Ugrás a tartalomra Ugrás a lábléchez

Miért PackRafting?

- Mert egy packraft túrának csak a képzeleted szabhat határt

Miért packrafting?

A packrafting a vadregényes kalandok, a csodálatos természet és a szabadság ötvözete, amivel képesek vagyunk elérni a legtávolabbi, leggyönyörűbb helyeket, amelyek más módon elérhetetlenek lennének.

Képzeld el, hogy túrázni indulsz, akár gyalog, akár bringával és nincs előtted többé akadály. Felfedezhetsz érintetlen vidékeket, hegyeket, völgyeket, erdőket. Átkelhetsz folyókon, evezhetsz zúgokon, miközben ott szállsz vízre és addig evezel, ahol- és ameddig a kedved tartja. A packrafting túráinkkal mindez lehetséges!

A packrafting azért is különleges, mert egyszerre ad lehetőséget a felfedezésre és a kikapcsolódásra.

Csatlakozz te is packrafting közösségünkhöz, és éld át velünk a kalandot, a szabadságot és mindazt, amit ez a csodálatos új élmény nyújt!

Neked való a packrafting?

Packrafting túráinkat Neked ajánljuk, ha szereted a kalandot, a vadregényes helyeket, és szereted felfedezni a természetet. Ha úgy érzed, hogy belefásultál a hétköznapokba, és szükséged van egy kis feltöltődésre, vagy kikapcsolódásra, akkor a packrafting a legjobb választás a számodra.

A packraftingot ajánljuk azoknak is, akik szeretik a fizikai kihívásokat és nem riadnak vissza a járatlan utaktól, a hátizsákos túráktól, és az evezéssel járó esetleges izomláztól. Ha élvezed a vízitúrázást, a vadvízi evezést, a hegymászást, szívesen kirándulsz vagy a kerékpározol, akkor biztosan szereted majd a packraftingot is.

Azoknak is ajánljuk a packraftingot, akik szeretik a közösségi életet. Packrafting közösségünk örömmel fogad új tagokat. Ha szeretnél új emberekkel megismerkedni, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, akkor megint csak jó helyen jársz.

Összefoglalva: ha szereted a kalandot, a vadregényes helyeket, a természet felfedezését, a fizikai kihívásokat és a közösséget, akkor a packrafting a Te sportod.

De mi is az a packrafting?

A packrafting egy egyre népszerűbb vízi sport, amelyet az tesz különlegessé, hogy a könnyű és egészen kicsire összecsomagolható felszerelés kényelmesen elfér egy hátizsákban, ami lehetővé teszi, hogy eljussunk olyan helyekre, amit más vízi sporteszközzel nehéz, vagy lehetetlen lenne megközelíteni. Nincs még egy olyan sportág, ami a packraftinghoz hasonló szabadságérzetet adna.

Biztonság a packraftban: a biztonságos túrák alapja

A biztonság mindig az első számú prioritás minden packraft túráinkon. Programjainkhoz a legmagasabb biztonsági elvárásoknak megfelelő felszerelést biztosítunk. Túravezetőink sok-sok évnyi vadvizes tapasztalttal, vadvízi mentő-, és elsősegélynyújtó vizsgával rendelkeznek. Vízre szállás előtt minden résztvevő alapos oktatásban részesül a felszerelés használatáról, az evezés technikájáról, és a vészhelyzetekről.

Emellett minden túránkon folyamatosan figyeljük a meteorológiai helyzetet, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a túra biztonságos lesz. A túravezetőink rendszeresen ellenőrzik a packraftokat és a többi felszerelést, hogy biztosan minden rendben menjen.

Mi garantáljuk, hogy minden résztvevőnek biztonságos és élményekkel teli packraft túrában lesz része.