+36 20 9732 932
|
info@hungaroraft.hu

Puy-ben mindazok a szolgáltatások elérhetőek, mint a nagyobb síközpontokban, viszont a kedvező árak mellett megvan a maga családias, nyugodt hangulata is. Itt egy pillanatig sem érezni a zsúfoltságot, és ami a síelőknek a legfontosabb, szinte sohasem kell néhány percnél tovább sorban állni a felvonóknál.

A Magyarországról érkező vendégeket szintén Puy-ben magyar kollégáink várják, akik segítik zökkenőmentessé tenni a kikapcsolódást. Szombaton az érkezést követően egy rövid welcome este keretében frissítővel és praktikus információkkal szolgálnak, illetve igény szerint segítenek személyre szabott progamok szervezésében. Őket bármikor lehet keresni a hét folyamán és segítenek bármilyen felmerülő kérdésben.

A szállások közvetlenül a sípályák mellett találhatók, nagyon könnyen megközelíthetőek.

Rendszeres nappali és éjszakai aktivitásokból és programokból lehet válogatni egész szezoban: a családdal érkezők különböző gyermekprogramok közül válogathatnak, valamint közös esti csúszásokon vehetnek részt. 

A baráti társasággal érkezőket pedig várják a helyi bárok egy-egy könnyed esti szórakozásra, bizonyos heteken pedig nagyobb rendezvények, éjszakai partik vannak neves fellépőkkel.

HungaroRaft Kft Családi hét a Dél-Francia Alpokban

Családi hét a Dél-Francia Alpokban

2019. 01. 19-26.  / 2019. 01. 19-25 / 2019. 01. 27 - 02. 02. -    Puy Saint Vincent Szuper akciós családi síhét Puy Saint Vincentben! Ezen a héten csoportos oktatáson lehet részt venni felnőtteknek, gyerekeknek napi 2 órában 5x a héten. Ha kezdő vagy itt az ideje, hogy megtanulj, ha profinak érzed magad, merészkedj ki profi oktatókkal pályán kívülre! :)

TólEUR 335