+36 20 9732 932
|
info@hungaroraft.hu

 

Fedezd fel a legkönnyebben hordozható fényképezőgép rendszert és igényelj vissza készpénzt!

 

Vásárolj Olympus terméket január 15-ig, hiszen most valamennyi váz – és objektív kedvezményesen vásárolható meg. Különleges ajánlataink között a kezdőktől a profi fotográfusokon át - mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket a MILC egyedi technológiájának világában.

 

A HungaroRaft vendégei most MINDEN Olympus termékre 10% kedvezményt kapnak, ehhez nincs más dolgod csak kérni egy egyedi kuponkódot! A kérést a takacsgy@hungaroraft.hu email címre küld.

 

A kedvezmény összevonható az Olympus pénzvisszafizetési akciójával, melyről az alábbi linkre kattintva kaphatsz bővebb tájékoztatást.

Kattints az olympus oldalára >>>

 

 

Maradj télen is aktív, öltözz fel kedvezménnyel! Exkluzív Hungaroraft akció a Dockyardban!

 

A havas lejtők vagy akár a téli túrák, erdei futás is csábítóak lehetnek sokunkak ilyenkor. A Hungaroraft partnere, a Dockyard üzletek a téli utcai ruházat, az outdoor öltözet és a síelés terén is kézenfekvő célpont lehet. Idén ráadásul a Király utcai Dockyard Sí és Outdoor üzletben és a webshopon már a ruházat mellett a sílécek, sícipők, bukók, szemüvegek széles kínálata is helyet kapott.

 

Válogasd össze a síelés minden kellékét, ruházatát vagy keress akár utcai meleg termékeket, vagy tökéletes karácsonyi ötleteket most december 23-ig  15%-os Hungaroraft kedvezménnyel a Dockyard üzleteiben és webáruházában. A kedvezményt az üzletekben a Hungaroraft-ra hivatkozva kaphatod meg, míg a webshopon a HR1812-es promóciós kód segítségével. Az akció december 23-ig érvényes és a termékek teljes árából él, más akcióval, kedvezménnyel nem összevonható.

 

A Dockyard üzletek listáját itt találod:  www.dockyard.hu/uzleteink